فهرست مطالب

ابعاد پروفیل کرتین وال

فهرست مطالب

در مقاله امروز قصد داریم راجع به ابعاد پروفیل کرتین وال با همدیگر صحبت کنیم. طبیعتا اولین چیزی که در نگاه اول نظر ما را به خود جلب می‌کند، ظاهر یک سازه است. به همین جهت هم اهمیت زیادی دارد که چگونه نمای سازه‌ها طراحی و ساخته شود. استفاده از روش‌های مدرن برای طراحی نما و به کار بردن مواد با کیفیت و با دوام همواره ضرورت دارد. نمای مناسب یک سازه بر ارزش مادی آن هم می‌افزاید و اگر نوع کاربری ساختمان تجاری باشد، توجه‌ها را به سمت خودش جلب خواهد کرد. یکی از نماهای مدرن و زیبا در قسمت بیرونی ساختمان‌ها کرتین وال است که در ادامه این مقاله بیشتر به ویژگی‌ها، مزایا و سایر موارد مرتبط با آن خواهیم پرداخت.

نمای کرتین وال که در زمره جدیدترین سیستم‌های نمای ساختمانی به شمار می‌رود، علاوه بر جذابیت بصری بالا با ساختار خاص خودش از ورود بار مرده بر روی ساختمان جلوگیری می‌کند. جنس نمای کرتین وال حالت شیشه ای دارد. ممکن است وقتی صحبت از شیشه به میان می‌آید، فکر کنید که وزن سنگین شیشه باعث فشار بر سازه می‌شود. در این خصوص جای هیچ گونه نگرانی نیست. فقط کافی است که از یک تیم حرفه ای برای طراحی و نصب نمای کرتین وال استفاده کنید تا دیگر دغدغه‌ای از بابت سنگینی وزن شیشه‌ها و سایر مخاطرات مرتبط نداشته باشید. یکی از علل فشار نیاوردن این نما به سازه، مستقل و مجزا بودن آن بوده و ترکیب آن مصالحی مثل شیشه و آلومینیوم سبک است.

ویژگی‌ های نمای کرتین وال

پیش از ورود به بحث ابعاد پروفیل کرتین وال، جا دارد با ویژگی‌های این نما بیشتر آشنا شوید. کرتین وال علاوه بر اینکه نمای زیبایی به نمایش می‌گذارد، یکسری ویژگی‌های مفید دیگری هم دارد که بیشتر جنبه کاربردی دارند. برای مثال جنس این نماها باعث می‌شود تا سازه شما در مقابل ورود رطوبت، صوت و حرارت عایق شود. در چنین حالتی میزان انرژی مصرفی لازم هم کاهش قابل توجهی پیدا می‌کند.

در واقع ویژگی عایق بودن نمای کرتین وال، از میزان دمای محیط و نوری که به داخل تابیده می‌شود می‌کاهد. جالب است بدانید که به دلیل سبک بودن نمای کرتین وال مقاومت سازه در برابر عوامل مخرب طبیعی مثل زلزله افزایش می‌یابد؛ زیرا میزان بار کلی که بر سازه وارد می‌شود به دلیل ساختار سبک کرتین وال کاهش پیدا می‌کند.

کرتین وال یکی از محصولات شرکت ایستاوین است،‌ برای آشنایی با ویژگی ها و انواع این محصول به صفحه محصول کرتین وال مراجعه نمایید.

اجرا کرتین وال در پروژه قدوسی غربی شیراز -۱

مزیت های استفاده از انواع مختلف ابعاد پروفیل کرتین وال

علاوه بر تنوع ابعاد پروفیل کرتین وال، استفاده از آن مزیت های دیگری را هم با خودش به همراه دارد که در ادامه بیشتر راجع به آن‌ها صحبت می‌کنیم.

یکی از مهم‌ترین دلایلی که از این شیوه برای نمای سازه ها امروزه استفاده می‌شود، مدرن بودن و طراحی انعطاف پذیر و چشم نوازی است که در مرحله اجرا به چشم می آید. اگر به نماهای کرتین وال نگاه کنید، خطوط منظم و منعطفی را می‌بینید که یک جلوه لوکس و شیک را رقم زده اند.

نماهای کرتین وال محدودیتی از جهت استفاده برای کاربری خاص با خودشان به همراه ندارند. از این رو می‌توان آن‌ها را برای ساختن نمای هر ساختمانی به کار گرفت. نماهای لوکس برای مصارف تجاری یک برد به حساب می‌آیند. آن چه که قرار است در نگاه اول بیشترین تاثیر را بگذارد هم همین است. با هزینه ای متعادل و متوسط می‌توانید نمای ملک تجاری خود را به شیک ترین حالت ممکن در بیاورید و نیمی از مسیر موفقیت و جلب توجه برای کسب و کارتان را طی کنید.

وزن مناسب انواع مختلف ابعاد پروفیل کرتین وال

وزن مناسب انواع مختلف ابعاد پروفیل کرتین وال و سبک بودن آن از دیگر مزیت‌هایی است که استفاده از آن را محبوب تر می‌کند. پوسته های نماهای مدرن در عین حال که زیبا هستند، وزن زیادی دارند و بار و فشار بالایی را به سازه اصلی وارد می‌کنند. این در حالی است که متریال به کار رفته در کرتین وال‌ها اصلا اینطور نیست و یکی از سبک‌ترین گزینه‌ها هستند. هم استفاده از آن‌ها آسان تر است و هم بسیار ایمن هستند. علی رغم استفاده از شیشه در نماهای کرتین وال هیچ گونه خطری در مرحله اجرا و پس از آن تیم اجرا و سازه را تهدید نمی‌کند. جنس این نما به گونه ای است که فشارهای وارده مثل باد، برف، طوفان و تگرگ و… نمی‌توانند برای نمای سازه مضر باشند. میزان مقاومت این نمای سبک و شیشه ای در برابر عوامل خارجی کاملا قابل قبول است.

ابعاد پروفیل کرتین وال

عایق بندی حرارتی توسط نمای کرتین وال

می‌توانید به کمک تنوعی از ابعاد پروفیل کرتین وال سازه خود را با هزینه مناسب در برابر ورود و خروج حرارت و دما عایق بندی کنید و از این طریق در مصرف انرژی هم صرفه جویی کنید. این نکته را در قسمت‌های قبلی نیز مورد اشاره قرار دادیم. با استفاده از این‌ نمای شیشه ای و زیبا همواره دمای مد نظر و مناسب در سازه شما حفظ خواهد شد. این ویژگی باعث می‌شود تا کرتین وال در مقایسه با سایر نماها از رقبای خود پیشی بگیرد.

شرایط نگهداری آسان و ارزان

در بحث نماهای ساختمان‌ها معمولا نگهداری از نما خود یک معضل بزرگ به شمار می‌رود. در بسیاری از موارد سخت بودن نگهداری از برخی نماها باعث می‌شود تا مشتری از نصب آن‌ها پشیمان شود. اگر برای نصب کرتین وال در نمای سازه خود از متریال با کیفیت استفاده کنید و اجرای کار را به یک تیم حرفه ای بسپارید، از این بابت با مشکلی مواجه نخواهید شد. از این رو هزینه های استهلاک و نگهداری نما هم به حداقل ممکن می‌رسند. پس قبل از هر چیزی باید به دنبال یک تیم حرفه ای و با سابقه در این زمینه باشید.

ابعاد پروفیل کرتین وال

ابعاد پروفیل کرتین وال تا حد زیادی بستگی به ویژگی‌های سازه و نمایی که مد نظر دارید، برمی‌گردد. از این رو وزن پروفیل‌های کرتین وال با توجه به ابعاد آن‌ها متفاوت از هم خواهد بود. بنابراین در صورتی که قصد تهیه و اجرای کرتین وال برای نمای سازه خود دارید، با تیم حرفه ای فروش و اجرا مشورت نمایید تا به شما بگویند که ابعاد پروفیل کرتین وال متناسب با پروژه شما چند است و چه تعداد از این پروفیل‌ها را در چه ابعادی برای اجرای نمای مورد نظرتان باید تهیه نمایید. با این حال به بررسی تنوع ابعاد پروفیل کرتین وال خواهیم پرداخت.

شیشه‌های کرتین وال را می‌توان در پروفیل‌های قاب ۶۰ میلی متری، قاب ۵۰ میلی متری، قاب‌های فریم لس ۶۰، ۵۰ و ۶۰-۵۰ میلی متری و… تهیه کرد. کرتین وال های قاب ۶۰ میلی متری را می‌توان در انواع تک جداره و چند جداره برای انواع مختلفی از سطوح به مرحله اجرا در آورد. البته کرتین وال های قاب ۵۰ میلی متری هم به همین صورت هستند و عملکردی مشابه دارند. کرتین وال‌های قاب فریم لس ۵۰ و ۶۰ میلی متری در سطوح مختلف اجرا می‌شوند و در کارخانه شیشه‌های دوجداره را با استفاده از چسب روی قاب می‌چسبانند و روی نما نصب می‌کنند.

ابعاد پروفیل کرتین وال-۲
ابعاد پروفیل کرتین وال-۲

روش‌های اجرای نمای کرتین وال

پس از اینکه ابعاد پروفیل کرتین وال توسط کارشناسان با توجه به نیاز پروژه پیش بینی شد، نوبت به اجرای نما می‌رسد. معمولا از دو روش سیستم استیک و سیستم یونیتایز برای اجرای این نما استفاده می‌شود که روش اول کاربردی تر و رایج تر است. در این روش کار برش پروفیل‌های افقی و عمودی در محل پروژه انجام می‌پذیرد و سپس آن‌ها را به صورت مجزا روی بدنه سازه نصب می‌نمایند. در نهایت نیز مصالح پر کننده و شیشه ها را درون فریم‌ها قرار می‌دهند. در سیستم یونیتایز تمامی مراحل یاد شده و مونتاژ و… در همان محیط کارخانه صورت می‌پذیرند و در حالت آماده به استفاده به کارگاه فرستاده می‌شوند.

نتیجه گیری

در این مقاله تا حد ممکن سعی داشتیم در کنار بررسی ابعاد پروفیل کرتین وال، به سایر خصوصیات، مزیت‌ها و انواع مختلف کرتین وال ها بپردازیم. همان‌طور که اشاره کردیم، کرتین وال‌ها یک نوع نمای مدرن و منحصربه‌فرد تلقی می‌شوند که مزیت‌های بی شماری نسبت به سایر نماهای ساختمانی دارند. کرتین وال‌ها هم به صورت پیش ساخته و هم به صورت نیمه پیش ساخته قابل تهیه هستند. از این جهت با سهولت نصب و اجرا، زمان کمتری را از شما خواهند گرفت. یک پروژه شیک و در عین حال قیمت مناسب را با سرعت مطلوب اجرا خواهید کرد.

در نماهای کرتین وال امکان استفاده از شیشه‌های دو یا چند جداره وجود دارد که به عایق بندی سازه در برابر دما هم کمک می‌کند. امکان اجرای کرتین وال در رنگ‌های مختلف قابل اجرا است و از این حیث هیچ گونه محدودیتی ایجاد نمی‌کند. در خصوص ابعاد پروفیل کرتین وال هم باید نیاز پروژه را به صورت دقیق در نظر گرفت. تیم طراحی ایستاوین در خصوص ابعاد مناسب جهت لامل های افقی و عمودی، کلیه اطلاعات لازم را با در نظر گرفتن پروژه شما در اختیارتان می گذارد.