فهرست مطالب

آموزش مونتاژ UPVC

فهرست مطالب

زمانی که به حجم بالای اتلاف انرژی در فضاهای مسکونی و تجاری می نگریم بدون شک به فکر راهکاری برای پیشگیری از آن خواهیم افتاد. در سال های گذشته بررسی های متعددی بر روی میزان اتلاف انرژی در بناهایی مجهز به پنجره های UPVC انجام شده است. در این بررسی میزان اتلاف انرژی در فضاهای مجهز به پنجره های UPVC 47 درصد کمتر بود. استفاده از پنجره های UPVC در بلند مدت سبب کاهش هزینه انرژی و کاهش مخارج کلی خانواده ها می شود. تنها شناخت همین مزیت استفاده از پنجره UPVC سبب شده تا بازار تولید این محصولات در کشور رشد نماید. امروزه بسیاری از مالکان سازه ها اقدام به تغییر در ساختار درها و پنجره ها می نمایند. آنها نصب پنجره های UPVC را اقدامی ضروری در بناهای خود می دانند.

گسترش بازار کار تولید این محصولات سبب شده تا آموزش مونتاژ UPVC در بسیاری از مراکز آموزشی سازمان فنی و حرفه ای توسعه یابد. سازمان فنی و حرفه ای با بهره مندی از فرصت های ایجاد شده به ارائه آموزش های کاربردی در این زمینه مبادرت نموده است. ارائه تمامی نکات در زمینه آموزش مونتاژ پنجره UPVC در این مراکز تخصصی امری ضروری می باشد. این امر سبب می شود تا افراد با دانش و تخصص کسب نموده بتوانند به بازار کار تولید درب و پنجره های UPVC ورود نمایند.

نکات مهمی که پیش از گذراندن دوره های آموزش مونتاژ UPVC نیاز است تا به کارجویان آموزش داده شود

در ابتدا باید به خاطر داشت در مراحل آموزش مونتاژ پنجره UPVC حتما باید از تجهیزات حفاظت فردی استفاده شود. در قدم اول کارجویان باید بدانند که استفاده از چکمه های ایمنی در تمامی مراحل اجرای کار یکی از الزامات اساسی می باشد. در ادامه کارجو باید همیشه از لباس کار استاندارد و دستکش های ایمنی برای افزایش ضریب امنیت خود استفاده نمایند. استفاده از محافظ گوش و عینک ایمنی نیز می تواند از گوش ها و چشم شما در زمان برش پروفیل ها محافظت کنند. به خاطر داشته باشید در کارهایی که امکان آسیب به سیستم تنفس می باشد نیز باید از ماسک های حفاظتی استفاده کرد.

در زمان مونتاژ UPVC چه کارهایی می تواند سبب کاهش ریسک کار شود؟

در زمان نصب پنجره های UPVC باید کاربر به این موضوع توجه نماید که فرایند نصب باید از بخش داخلی ساختمان اجرا شود. نصب پنجره ها از داخل ساختمان می تواند میزان کار در ارتفاع را کاهش دهد و به شدت از ریسک کار بکاهد. همچنین به خاطر داشته باشید که تمامی نیروها باید در شرایط حداکثری خود برای اجرای کار قرار داشته باشند. در نهایت توجه به همین نکات کوچک میتواند به اجرای دقیق کارها و کسب حداکثر دانش در دوره های آموزشی کمک شایانی نماید.

معرفی پروفیل های UPVC

پروفیل های UPVC به عنوان پلی وینیل کلراید نیز شناخته می‌شود. پروفیل های UPVC از موادی مقاوم که نیاز به نگهداری کمی دارند ساخته می‌شوند. در نهایت می‌توان آن را به عنوان محصول مناسبی برای جایگزینی با سایر مواد سنتی مورد استفاده در ساخت درب و پنجره ها در نظر گرفت. امروزه پنجره‌ها و در‌های UPVC به طور قابل توجهی بر پروفیل‌های سنتی ساخته شده از چوب، فلز و سایر مواد ترجیح داده می‌شوند. زیرا این ماده بسیار بادوام است و کارایی بالایی در تولید انواع درب و پنجره ها دارد. در نتیجه درب و پنجره های ساخته شده از پروفیل های UPVC نیاز به تعمیر و نگهداری بسیار کمی دارند. بنابراین بدون شک استفاده از آنها در دراز مدت بسیار مقرون به صرفه می‌باشد.

همچنین درب‌ها و پنجره‌های تولید شده از جنس یو پی وی سی از کیفیت بالایی از نظر کارآمدی و آب‌بند بودن برخوردار هستند. توانایی مقاومت بالای این محصولات در برابر بادهای شدید و همچنین مناسب بودن آن به عنوان عایق صوتی سبب افزایش اقبال عمومی نسبت به این محصول شده است. در نهایت هم همانطور که در متن نیز به آن اشاره نمودیم برخلاف پروفیل‌های ساخته شده از مواد سنتی این محصولات نیازی به تعمیر و نگهداری مکرر ندارند.

مراحل ساخت پروفیل های یو پی وی سی چگونه است؟

در واقع فرآیند تولید پروفیل‌های UPVC با مخلوط کردن دقیق مواد خام برای ایجاد یک ترکیب رزینی قوی آغاز می‌شود. سپس این مواد تولید شده در قالب‌ها در دمای بالا اکسترود می‌شوند و در نهایت نیز به قالب ها انتقال داده می شوند. در ادامه مسیر تولید پروفیل‌، قبل از سرد شدن آنها مورد آزمایش قرار می گیرند. در ادامه پروفیل های تولید شده بسته‌بندی و برای ساخت انواع محصولات توزیع می گردند.

کارخانه ایستاوین

عوامل مهمی که باید در زمان استفاده از پروفیل های UPVC نظر گرفت

اگر چه ممکن است انتخاب یک پروفیل مناسب برای ساخت پنجره‌ای باکیفیت کار آسانی به نظر برسد اما باید با احتیاط نسبت به انتخاب بهترین پروفیل اقدام نمود. شناخت بهترین پروفیل‌های UPVC و روش تشخیص آنها یکی از موارد با اهمیتی می باشد که کاربران در آموزش مونتاژ UPVC نسبت به آن دانش خوبی کسب می نمایند. معمولا عدم تشخیص درست پروفیل ها سبب می شود تا کاربران در حین اجرای کار از پروفیل هایی با کیفیت پایین استفاده نمایند. فرآیند تولید پروفیل های یو پی وی سی اغلب به صورت فرایندی کاملا استاندارد و یکنواخت صورت می پذیرد. اما عوامل خاصی نیز وجود دارند که بر کیفیت، استحکام، عملکرد و کارایی پروفیل های UPVC تاثیر می گذارند.

تاثیر مواد اولیه بر پروفیل های UPVC

کیفیت مواد اولیه می تواند در تولید پنجره های با کیفیت تر تاثیر داشته باشد. در واقع کیفیت مواد اولیه از موثرترین عوامل تعیین کننده کیفیت محصول نهایی است. پروفیل های UPVC ساخته شده از مواد اولیه کم کیفیت سبب می شود تا پروفیل ها در معرض ترک خوردن و پوسته شدن قرار بگیرند. در نتیجه معمولا محصولات تولید شده از پروفیل های باکیفیت نسبت به سایر محصولات قوی تر و ماندگارتر خواهند بود.

تاثیر فناوری بر پروفیل ها

فناوری به کار رفته در ساخت پروفیل ها می تواند نقش بسزایی در کیفیت محصول نهایی داشته باشد. پروفیل های ساخته شده از تکنولوژی پیشرفته می تواند سبب تولید محصولات بسیار با کیفیت شود. در نتیجه استفاده از فناوری می تواند شکل و ساختار بهتری برای درب و پنجره نهایی که با استفاده از یو پی وی سی تولید شده ایجاد نماید.

تاثیر ضخامت و تعداد محفظه ها در کیفیت پنجره و درب یو پی وی سی

در مبحث آموزش مونتاژ UPVC کارجویان موظف هستند تا به موارد متعددی در این رابطه توجه نمایند. برای مثال دوام، استحکام و قابلیت تحمل شرایط سخت از جمله نکات مهم در زمان ساخت درب و پنجره های یو پی وی سی هستند. ضخامت پروفیل از مهمترین نکات تعیین کننده میزان استحکام، عایق صدا و حرارت بودن در درب و پنجره های یو ی وی سی می باشد. در نهایت وقتی در زمان ساخت پنجره ها صحبت از تعداد محفظه ها می شود باید بدانیم که هر چه تعداد محفظه ها بیشتر باشد پروفیل تولید شده از مقاومت بیشتری برخوردار است.

نکات مورد توجهی که در آموزش مونتاژ UPVC به آنها پرداخته می شود

در ابتدای کار نیاز است تا کارجویانی که قصد دارند در زمینه آموزش مونتاژ UPVC وارد شوند نسبت به این موضوع واقف باشند که پروفیل ها از نظر اندازه و ابعاد و حتی برند سازنده دارای تفاوت های اساسی می باشند. یکی از نکات ضروری که نیاز است کارجویان بدانند این است که اندازه ای که پروفیل توسط استادکار برش داده می شود را طول پروفیل در نظر می گیرند. در نهایت زمانی که به برش عرضی پروفیل دقت کنید شما می توانید عرض پروفیل را مشاهده نمایید. در نهایت هم بخش کناری پروفیل که ارتفاع بلندتری دارد را ارتفاع پروفیل معرفی می کنند.

یکی از نکات مهمی که در زمان آموزش مونتاژ UPVC باید به آن توجه نمود کیفیت و مقاومت پروفیل در حین اجرای کار است. البته به دلیل محدودیت های بالایی که در صنعت تولید درب و پنجره یو پی وی سی وجود دارد امکان تست پروفیل ها در حین اجرای کار چندان مقدور نیست.

در نتیجه شما می توانید برای اطمینان از کیفیت پروفیل ها از مشاهدات میدانی و بررسی تجارب سایر مصرف کنندگان استفاده نمایید. البته برای بررسی مقاومت پروفیل می توان از برخی مشاهدات میدانی نیز استفاده نمود. برای مثال شما می توانید به سطح پروفیل با چکش ضربه ای وارد کنید. با این آزمایش شما در واقع میزان انعطاف پذیری پروفیل را مورد بررسی قرار می دهید. البته بررسی نمای بیرونی و داخلی پروفیل نیز می تواند در انتخاب پروفیل مناسب به کارجویان کمک کند.

بررسی مهمترین روش های ساخت پنجره یو پی وی سی

همانگونه که در بخش های قبلی نیز به آن اشاره نمودیم در ابتدا پروفیل های UPVC به عنوان یک ماده جامد پودری شکل که با تثبیت کننده هایی مخلوط شده اند در کارخانه تولید می شوند. در ادامه مسیر این مواد در کوره های حرارتی به حالت مذاب تبدیل می گردند. مایع مذاب حاصل شده در ادامه به داخل قالب ها تزریق می شود و از طریق قالبی که به شکل پروفیل مورد نظر کاربر می باشد (در این مورد قاب درب و پنجره) به شکل نهایی در خواهد آمد. در ادامه بلافاصله پروفیل به سرعت با آب خنک می شود. این فرایند کاهش ناگهانی حرارت به پروفیل اجازه می دهد تا تقویت و جامد شود.

سپس پروفیل های تولید شده توسط دستگاه های مخصوص برش در طول های مورد نظر بریده می شوند. در ادامه با استفاده از جوشکاری ذوب – حرارتی، پروفیل ها به شکل مورد نظر و در قالب پنجره ها به یکدیگر متصل می شوند. به خاطر داشته باشید که برای اجرای این مراحل نیاز به آموزش مونتاژ UPVC می باشد.

در ادامه مسیر تولید پنجره های یو پی وی سی چه کارهای انجام می شود؟

در ابتدا باید بدانید آموزش مونتاژ UPVC در اجرای دقیق فرایندهای فوق نقش بسیار مهمی را ایفا می نمایند. در کارگاه های تولید پنجره های یو پی وی سی برای تقویت بیشتر آنها در بخش های داخلی پروفیل ها از قطعات فولادی گالوانیزه استفاده می کنند. در ادامه مسیر نهایی ساخت پنجره های UPVC شیشه های تخصصی مانند شیشه های سخت شده و شیشه های لمینت بر روی پروفیل ها نصب می شوند. به خاطر داشته باشید که در زمان تولید پنجره های یو پی وی سی هیچ گونه ماده شیمیایی اضافه در ساختار آنها مورد استفاده قرار نمی گیرد. در نتیجه پروفیل های یو پی وی سی استحکام طبیعی خود را در زمان تولید و استفاده حفظ می کنند. در نتیجه این امر سبب می شود تا پنجره‌ها و درب‌ها یو پی وی سی بسیار بادوام باشند و عملاً نیاز به نگهداری مداوم نداشته باشند.

این هم از دیگر مواردی است که عموما در زمان آموزش مونتاژ UPVC به کارجویان انتقال داده می شود. در نهایت شکل خاص و جذاب این پنجره ها که در رنگ های مختلف تولید می شوند سبب شده تا امروزه در بسیاری از بناها از درب ها و پنجره های UPVC استفاده شود. اگر در حال طراحی یا بازسازی خانه خود هستید استفاده از پنجره های یو پی وی سی را به دلیل مزایای بسیاری که در بنا ایجاد می کند هرگز فراموش نکنید. به خاطر داشته باشید که پنجره های UPVC از نظر ظاهری بسیار زیبا و بادوام هستند. همچنین این پنجره های به دلیل ساختار شیمیایی مواد تشکیل دهنده مانعی برای نفوذ آفات و حشراتی مانند موریانه ها می باشند. نگهداری از این پنجره ها بسیار راحت است و به سادگی می توان آنها را تعمیر نمود. سازگاری بالا با محیط زیست و قیمت های مقرون به صرفه را نیز می توان از دیگر دلایل استفاده از این محصولات عنوان نمود.

ایستاوین با بهره گیری از پیشرفته ترین ماشین آلات و متریال ها، یکی از استاندارد ترین خطوط تولید را دارا می باشد و کلیه تیم اجرایی بصورت تخصصی همه آموزش های لازم را در قالب دوره های تکمیلی گذرانده اند. همین امر سبب می شود تا با اطمینان خاطر مرغوب ترین محصول را در اختیار مشتریان عزیز قرار دهیم.