اجرای نمای شیشه ای ساختمان

نمای شیشه ای یکی از انواع نماهایی است که امروزه  بیشتر در ساختمانهای تجاری و اداری اجرا می شود. البته این نوع نما در مقایسه با سایر نماهای ساختمان مانند نمای سنگی، نمای سیمانی و … طرفداران بیشتری دارد. دلیل استقبال از این نوع نمای ساختمان، علاوه بر زیبایی باشکوه مزایای فوق العاده این نما است. به عنوان مثال روشنایی محیط داخلی ساختمان هایی که نمای آنها شیشه ای است در طول روز به طور کامل تامین می شود. علاوه بر این نمای شیشه ای عایق مناسبی برای انرژی ساختمان محسوب می شود.

 نمای شیشه ای در انواع مختلفی اجرا می شود. لازم به ذکر است که در اجرای نمای شیشه ای ساختمان به صورت دقیق و استاندارد باید اصول و مبانی خاصی در نظر گرفته شوند. با توجه به این امر، جهت آشنایی بیشتر با ساختار انواع نماهای شیشه ای، در ادامه مطلب ابتدا به طور مختصر به معرفی انواع نمای شیشه ای، چگونگی اجرای انواع نمای شیشه ای، سپس به معرفی مولفه های تاثیرگذار در اجرای اصولی انواع نمای شیشه ای ساختمان خواهیم پرداخت.

معرفی انواع نمای شیشه ای

به طور کلی نماهای شیشه ای در چند نوع نمای شیشه ای اسپایدر، نمای فریم لس و نمای کرتین وال اجرا می شوند. هر کدام از این نماها نیز خود دارای چندین نوع هستند، که هر کدام خصوصیات و ویژگیهای خاص خود را دارند. در ادامه به چگونگی اجرای این نماهای شیشه ای خواهیم پرداخت.

اجرای نمای شیشه ای ساختمان، مدل اسپایدر

به منظور اجرای درست و دقیق نمای اسپایدر، لازم است که اصولی در نظر گرفته شوند. اصول اجرای نمای اسپایدر شامل موارد زیر هستند.

* نقشه برداری دقیق، اولین اصول اجرای نمای شیشه ای، اسپایدر است. در این مرحله ابعاد دقیق و زاویه های نما مشخص می شوند.

* انجام دقیق و درست زیرسازی، با توجه به نوع ستون ها و جایگذاری آنها از دیگر اصول مهم در اجرای این نوع نمای شیشه ای محسوب می شوند.

* انتخاب نوع قطعات، هماهنگ با نوع ستون هایی که در نظر گرفته شده اند نیز در اجرای این نوع نمای شیشه ای اهمیت بالایی دارد. به عنوان مثال اتصال قطعات در نمای اسپایدر پایپ، از طریق پیچ و مهره انجام می شود اما، اگر ستون از جنس آهن باشد باید از قطعاتی استفاده شود که امکان جوش آنها روی ستون آهنی وجود داشته باشد.

* در مرحله بعدی نقشه برداری مجدد جهت اطمینان از اجرای مراحل انجام شده صورت می گیرد. بعد از این مرحله، کار تولید و برش ابعاد شیشه، نصب شیشه و آب بندی نما انجام می شود.

اجرای نمای شیشه ای ساختمان، مدل فریم لس

به منظور اجرای نمای شیشه ای، فریم لس نیز لازم است اقداماتی صورت بگیرد. جهت آشنایی با اجرای این نوع نمای شیشه ای در ادامه به طور مختصر به مراحل اجرای این نما خواهیم پرداخت.

* در این نوع نمای شیشه ای نیز ابتدا باید نقشه نما با توجه به طراحی معمار صورت بگیرد.

* در مرحله بعد، کار زیرسازی نمای فریم لس با نصب مقطع های آهنی انجام می شود. با توجه به حساس بودن کار شبکه بندی مقطع های آهنی، لازم است که این مرحله با دقت و حوصله انجام شود.

* قدم بعدی در اجرای نمای شیشه ای ساختمان، مدل فریم لس ساخت فریم های آلومینیومی است. ساخت این فریم ها بر اساس نقشه ای که در قدم اول تهیه شده است، صورت می گیرد.

* در مرحله آخر کار  نیز نصب شیشه، آب بندی و هوابندی شیشه های نما انجام می شود.

اجرای نمای شیشه ای کرتین وال

از دیگر انواع نمای شیشه ای همانطور که اشاره شد نمای کرتین وال است. مراحل اجرای این نوع نما نیز مانند سایر نماها است. به عبارت دیگر کار نقشه برداری، زیرسازی و … در اجرای این نوع نما نیز در نظر گرفته می شوند. تنها تفاوت اجرای این نوع نما با سایر نماها این است که در این نما، المان های آلومینیومی به صورت افقی و عمودی نصب می شوند.

اکنون که تا حدودی با مراحل اجرای نمای شیشه ای ساختمان آشنا شدید بهتر است به بررسی مولفه هایی پرداخته شود که در کیفیت اجرای انواع نمای شیشه ای موثر هستند.

بررسی مولفه های موثر در کیفیت اجرای نمای شیشه ای

به منظور اجرای نمای شیشه ای ساختمان همانطور که در ابتدای متن اشاره شد، لازم است که مولفه هایی در نظر گرفته شوند. در نظر گرفتن هر کدام از مولفه هایی که در ادامه به آنها اشاره می شود در کیفیت نمای شیشه ای موثر هستند. نکته ای که در رابطه با اجرای انواع نمای شیشه ای وجود دارد این است که در اجرای نماهای شیشه ای بر خلاف نماهای سنگی و … از هیچ نوع ملاتی استفاده نمی شود و اجرای انواع نمای شیشه ای کاملا مکانیکی است. این مولفه های شامل موارد زیر هستند.

 کیفیت و جنس شیشه

با توجه به اینکه بخش بزرگی از انواع نمای شیشه ای از شیشه تشکیل می شود به همین دلیل، نوع و کیفیت شیشه مولفه مهمی است که در اجرای نمای شیشه ای ساختمان باید در نظر گرفته شود. معمولا شیشه هایی که در نمای شیشه ای به کار می روند از جنس لمینت یا سکوریت هستند. دلیل انتخاب شیشه های سکوریت و لمینت در نماهای شیشه ای مقاومت این شیشه ها در برابر ضربه است.

آب بندی نما

از دیگر اصول مهمی که در اجرای نمای شیشه ای ساختمان باید در نظر گرفته شود، انجام آب بندی اصولی نمای شیشه ای است. در حقیقت آب بندی نما باید به نحوی باشد که در هنگام بارندگی، آب باران وارد ساختمان نشود. علاوه بر این، آب بندی اصولی در طول عمر مفید نما نیز بسیار موثر است.

زیر سازی نمای شیشه ای

از دیگر اصول مهم و موثر در کیفیت اجرای نمای شیشه ای ساختمان، کیفیت زیرسازی انواع نمای شیشه ای است. در واقع با توجه به اینکه کیفیت زیرسازی تاثیر مستقیم در کیفیت نمای شیشه ای دارد بر همین اساس، انجام زیرسازی باید طبق اصول مهندسی باشد.

نوع لاستیک مورد استفاده در نمای شیشه ای

از دیگر اصول و فاکتورهای مهم که در هنگام اجرای نمای شیشه ای ساختمان باید در نظر گرفته شود، توجه به کیفیت لاستیک آب بندی است. با توجه به نقش کلیدی لاستیک آب بندی در عایق بودن نما و آب بندی آن، کیفیت این لاستیک نیز اهمیت زیادی دارد. در واقع هرچه کیفیت این لاستیک بیشتر باشد، کیفیت آب بندی و عایق بندی نما نیز بیشتر است. جنس لاستیک آب بندی نیز باید به نحوی باشد که به مرور زمان کیفیت خود را در برابر تابش نور خورشید از دست ندهد. لاستیک ای پی دی ام یکی از لاستیک های مرغوبی است که در آب بندی نمای شیشه ای استفاده می شود.

کیفیت قاب های استفاده شده در نمای شیشه ای

 در اجرای نمایی مانند نمای کرتین وال از قاب هایی استفاده می شود. کیفیت قاب دور شیشه در کیفیت اجرای این نوع نما بسیار موثر است. قاب های که در  این نوع نمای شیشه ای استفاده می شوند از متریال های مختلفی هستند. یکی از این متریال ها متریال آلومینیوم است. دلیل استفاده از قاب های آلومینیومی در اجرای نمای شیشه ای کرتین وال، کیفیت چشمگیر متریال آلومینیوم است. قاب های آلومینیومی مقاومت بالایی در برابر شرایط مختلف جوی دارند. به عبارت دیگر قاب های آلومینیومی در صورت تماس با رطوبت دچار زنگ زدگی و خوردگی نخواهند شد. علاوه بر این، تابش نور خورشید تاثیری در تغییر رنگ قاب های آلومینیومی ندارد.

عایق بندی اصولی 

از دیگر اصول مهم در اجرای نمای شیشه ای ساختمان، عایق بندی درست این نما است. اجرای اصولی عایق بندی نمای شیشه ای، در کاهش هزینه های حرارتی و سرمایشی ساختمان بسیار موثر است. راه حل های مختلفی جهت عایق بندی کامل انواع نماهای شیشه ای وجود دارند. به عنوان مثال استفاده از شیشه های مدرنی که امروزه در عایق بندی بسیار موثر هستند، گزینه مناسبی جهت انجام عایق بندی اصولی نماهای شیشه ای محسوب می شوند.

کیفیت قطعات نمای شیشه ای و انتخاب قطعه متناسب با نوع شیشه

کیفیت قطعات به کار رفته در نمای شیشه ای یکی دیگر از اصولی است که در اجرای نمای شیشه ای ساختمان باید در نظر گرفته شود. به عنوان مثال در نمای شیشه ای اسپایدر، کیفیت چنگک (دسته اسپایدر) و نوع آن اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این انتخاب درست پیچ روتل نیز در کیفیت نمای عنکبوتی بسیار موثر است. در واقع نوع پیچ روتل باید بر اساس ضخامت و نوع شیشه نما انتخاب شود. نقش پیچ روتل، نگهداری صفحات شیشه ای است.

به کارگیری نیروی متخصص در اجرای نمای شیشه ای

با توجه به اهمیت اجرای نمای شیشه ای ساختمان، آنچه که در این زمینه اهمیت دارد، اجرای درست تمام مراحل نمای شیشه ای است. به همین منظور بهتر است کار اجرای نمای شیشه ای به یک تیم حرفه ای سپرده شود چرا که، کوچکترین خطا در اجرای انواع نمای شیشه ای ممکن است خسارت های جبران ناپذیری به وجود بیاورد.

قیمت اجرای نمای شیشه ای

قیمت اجرای نمای شیشه ای به فاکتورهای متنوعی بستگی دارد. از جمله این فاکتورها مواردی هستند که به آنها اشاره می شود.

* از جمله فاکتورهای موثر در قیمت اجرای نمای شیشه ای نوع نمای شیشه ای است. در واقع هزینه اجرای  هر کدام از انواع نماهای شیشه ای با توجه به پیچیدگی مراحلی که دارند متفاوت است.

* نوع شیشه استفاده شده در نمای شیشه ای، دیگر فاکتور موثر در قیمت اجرای نمای شیشه ای به شمار می رود. به عنوان مثال استفاده از شیشه های دوجداره سبب افزایش هزینه اجرای نما می شود.

* کیفیت یراق آلات به کار رفته در نمای شیشه ای، دیگر فاکتوری است که در قیمت اجرای انواع نمای شیشه ای موثر است.

* علاوه بر موارد اشاره شده میزان متراژ نما، موقعیت جغرافیایی نما، برند شیشه و یراق آلات، تیم اجرایی و … از دیگر عوامل موثر در قیمت اجرای انواع نمای شیشه ای محسوب می شوند.

معرفی برترین تیم متخصص در اجرای انواع نمای شیشه ای

همانطور که اشاره شد یکی از مولفه های مهم در اجرای نمای شیشه ای ساختمان، انجام کار توسط یک تیم متخصص است. برترین تیم اجرایی در زمینه اجرای بدون نقص انواع نمای شیشه ای گروه ایستاوین است. تیم ایستاوین دارای الها تجربه در زمینه اجرای انواع نمای شیشه ای است. با توجه به مهم بودن مرحله نقشه برداری در اجرای انواع نمای شیشه ای، گروه ایستاوین کار نقشه برداری را توسط مهندسان متخصص این حوزه انجام می دهد. به همین دلیل است که، کیفیت اجرای انواع نمای شیشه ای ایستاوین قابل مقایسه با هیچ تیمی نیست.

 گروه ایستاوین در راستای احترام به مشتریان، ضمانت 10 ساله را برای خدمات خود از جمله، اجرای انواع نمای شیشه ای در نظر گرفته است. علاوه بر این، مشاوران گروه ایستاوین به صاحبان املاک در زمینه انتخاب بهترین نمای شیشه ای مطابق با شرایط ساختمان آنها مشاوره رایگان ارائه می دهند.

Leave a Reply