فهرست مطالب

نصب کرتین وال

فهرست مطالب

نصب کرتین وال در شیراز

ایده نصب کرتین وال به منظور ایجاد نمای شیشه ای و پوششی برای نماهای خارجی ساختمان­ها در بین طراحان ساختمان ها محبوبیت دارد.

سیستم‌های کرتین وال، سیستم‌های پوشش غیر سازه‌ای هستند که در بیرون ساختمان‌ها استفاده می‌شوند. این دیوارهای نازک، اغلب از ترکیب گریدهای سبک و شیشه ساخته می­شوند.

به طور معمول گریدهایی که در این سازه به کار می­روند، از جنس آلومینیوم و با وزن کم ساخته می­شوند. این گریدها به عنوان نگهدارنده و حفاظی برای شیشه های نما و جهت آب بندی نمای شیشه ای ساختمان کاربرد دارند. از آنجا که این دیوارها شفاف هستند، ساکنان ساختمان می­توانند از دیدن مناظر وسیع شهری لذت ببرند.

استعلام قیمت

نصب کرتین وال که به طور معمول در ساختمان­های مرتفع چند طبقه انجام می­شود، ایده شگفت انگیزی در معماری مدرن است. نمای بیرونی ساختمان شما اولین چیزی است که مردم هنگام نزدیک شدن به آن توجه می­کنند. در انتخاب بهترین نما باید موارد زیادی را در نظر گرفت. نما نه تنها بایستی ظاهری جذاب، شیک و مدرن داشته باشد، بلکه باید بادوام، مفید و مقرون به صرفه باشد.

اگر به دنبال یک شرکت فنی مهندسی جهت ثبت سفارش کرتین وال در شیراز و جنوب کشور هستید،‌ با مشاوران ما در ایستاوین تماس بگیرید. طراحی، تولید و اجرا کرتین وال یکی از ده ها خدمات ما در گروه ایستاوین میباشد.

به لطف ظاهر مدرن و زیبایی ظاهری کرتین وال­ها، طرفداران این سبک ساختمان­ها به طور فزاینده ای زیاد شده اند. برای آنکه با این سبک و سازه بیشتر آشنا شوید و تصمیم بگیرید که آن را برای ملک خود انتخاب کنید یا نه، در ادامه اطلاعات بیشتری در مورد آنها آورده شده است.

ساختار و طراحی کرتین وال­ ها چگونه اند؟

مواردی که در طراحی کرتین وال باید در نظر گرفته شوند، عبارتند از:

  • طراحی اجزا غیر سازه ای: در هنگام نصب کرتین وال ها باید به این نکته توجه کرد که کرتین وال­ها از اجزاء غیر سازه ای ساختمان محسوب می­شوند و برای تحمل وزن ساختمان طراحی نشده اند. یعنی آنها فقط وزن خود را تحمل می­کنند و لازم نیست وزن کل ساختمان را تحمل نمایند. در عوض تمام فشار گرانشی خود را به سازه اصلی انتقال می­دهند.
  • ایجاد مقاومت: آنها می­توانند مانند پوششی فضای داخلی ساختمان را در بر گیرند. بنابراین ساختمان را در برابر باد، باران و شرایط جوی مقاوم ­می­سازند.
  • ماندگاری: طراحی نمای شیشه ای بایستی به گونه ای باشد که سال­ها پس از اجرا، بتوانند در برابر شرایط نامساعد جوی و آب و هوای محیطی پایدار بمانند.
  • قابلیت مونتاژ سریع: پیش از انتقال به سایت­های ساختمان سازی و قبل از نصب کرتین وال، این دیوارها باید برای هدف مورد نظرشان، بررسی کامل شده و تحت کنترل کیفی قرار گیرند. رایج­ترین طراحی این دیوارها، انواع یکپارچه ای هستند که اجزاء آن در داخل کارخانه ساخته شده و سپس به راحتی در داخل کارخانه و در محل ساخت و ساز مونتاژ می­شوند.
  • سیستم های مدیریت آب: برای جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان و تخلیه بیشتر رطوبت لازم است کرتین وال­ها آب بندی شوند. آب بندی همه واحدهای دیوارهای شیشه ای و گرید­ها بایستی کاملا بی عیب باشد.
  • سیستم یکسان سازی فشار: سنگینی نمای دیوار باید توزیع یکنواختی داشته باشد که در مواجهه با شرایط آب و هوایی چالش برانگیز کاملاً مقاوم بوده و مشکلی پیش نیاید.

چرا مردم تکنیک نمای شیشه ای را انتخاب می ­کنند؟

در سال 1929 در اجرای نمای ساختمان امپایر استیت از کرتین وال استفاده شد. پس از آن اجرای نمای شیشه ای در ساختمان­های مرتفع و بزرگتر کاربرد و محبوبیت بیشتری پیدا کرد. در حال حاضر، بسیاری از طراحان ساختمان این سبک را به جای روش­های قدیمی تر و سنتی تر نماسازی انتخاب می­کنند.

اگر از نمای شیشه ای در ساختمان استفاده شود، آنها می­توانند چند عملکرد مهم را برای ساختمان به ارمغان بیاورند. مهمترین عملکرد آنها ورود نور به فضای داخلی ساختمان است. همچنین این دیوار به صورت پوششی محافظ از بنای شما در برابر عناصر و شرایط نامطلوب خارجی حفاظت می­کند.

نصب کرتین وال در شیراز-۱

این دیوارها همچنین از طراحی مدرن، انعطاف پذیر و زیبایی برخوردار هستند. علاوه بر آن، عملکردهای مهمی در زمینه سرمایش و گرمایش ساختمان ارائه می­دهند.

برای آنکه درک بهتری از اینکه چرا امروزه بکارگیری کرتین وال در نماهای ساختمان بیشتر مورد توجه قرار گرفته است، در ادامه به بررسی برخی از مزایا و معایب این تکنیک با جزئیات بیشتر می‌پردازیم.

مزایای نصب کرتین وال در ساختمان کدامند؟

مزایای نصب کرتین وال را در موارد زیر می­توان خلاصه نمود:

  • وزن سبک: یکی از اصلی­ترین مزایای نصب کرتین وال وزن سبک آنها است. برای ساخت کرتین وال­ها از مصالحی مانند آلومینیوم و شیشه استفاده می­شود. وزن این مواد سبک بوده و می­توانند وزن خود را تحمل ‌کنند. این مصالح، فشار بسیار کمتری بر ساختار ساختمان وارد می‌کنند. در صورتیکه دیوارهای پنجره ای از فلزات متراکم و سنگین ساخته شده اند.
  • استفاده از نور طبیعی: آنها در قیاس با دیگر نماها، نور طبیعی بسیار بیشتری به ساختمان می­دهند. در این صورت برای استفاده در ساختمان­های اداری بسیار ایده آل هستند. وجود نور طبیعی باعث ایجاد احساسات مثبت در کارمندان شده و محیط کاری را برای آنها کارآمدتر و شادتر می­کند. نمای شیشه ای نور را به داخل ساختمان برده و ساختمان را بزرگ‌تر و روشن‌تر می‌کند.
  • نمای سبک مدرن: با نصب کرتین وال نمای بیرونی یک ساختمان از بیرون پیچیده به نظر می‌رسد و ظاهری مدرن‌تر و تمیزتر پیدا می­کند. این سبک به طور کلی برای ساختمان­های بزرگ، مرتفع و چند طبقه مناسب­تر است.
  • عدم افزایش وزن ساختمان: کرتین وال ها غیرسازه ای هستند بنابراین فقط وزن خود را تحمل می­کنند. در ساخت و سازهای سنتی، دیوارهای خارجی بخشی جدایی ناپذیر از سازه را تشکیل می­دهند.
  • دوام نمای شیشه ای: کرتین وال بادوام است و عمر بیشتری خواهد داشت. همچنین بهتر از ملک شما و متعلقات درونی آن محافظت می­کند.
  • ظاهر بسیار زیبا: آنها از نظر زیبایی شناسی مورد پسند هستند و می­توانند ساختمان شما را عالی جلوه دهند. اگر در چنین ساختمانی دفتر یا محل کار داشته باشید، می­تواند برای پرستیژ شما پیامد مهمی به همراه آورد زیرا می­تواند نشان دهنده برند شما باشد.
نصب کرتین وال در شیراز -۲

مزایای اقتصادی نصب کرتین وال در ساختمان چیست؟

یکی از بهترین راه‌ها برای اینکه واقعاً متوجه شوید که آیا نصب کرتین وال راه‌حل مناسبی برای ملک شماست، این است که به مزایای اقتصادی استفاده از آن نگاه کنید. به همین دلیل، لیستی از دلایلی که ممکن است در این راه به شما کمک کند در زیر جمع آوری کرده ایم. این موارد عبارتند از:

  • صرفه‌جویی در هزینه ساخت: ممکن است در ابتدا نصب کرتین وال و اجرای این دیوار گران‌تر از نصب پنجره‌ها باشد. البته از آنجا که کرتین وال ها وزن سبکی داشته و نیازی نیست که ساختار خاصی داشته باشند، در اینصورت می‌توانند باعث صرفه‌جویی در هزینه در طول زمان ساخت و ساز شوند. همچنین عمر طولانی و نگهداری آن با هزینه کم در دراز مدت باعث صرفه اقتصادی می­شود.
  • صرفه جویی در انرژی: به دلیل استفاده از انرژی نور خورشید و نیاز به گرمایش کمتر، مصرف انرژی ساختمان کمتر می­شود. البته هزینه های قبض مربوط به استفاده از نور مصنوعی و گرمایش نیز کاهش می­یابد. طراحی صحیح می­تواند منجر به یک پوشش ساختمانی شود که سطح بسیار بالاتری از عملکرد حرارتی را ارائه دهد. این کار می­تواند ساختمان را در مصرف انرژی بسیار کارآمدتر کند.
  • ایمنی ساختمان: نمای شیشه ای ایمن­تر از برخی گزینه های دیگر برای اجرای نما است. این ساختار می­تواند از ورود باد و باران شدید به داخل ساختمان جلوگیری کند. از آنجایی که این دیوارها به گونه ای طراحی شده اند که کاملا محکم و متعادل باشند، لازم نیست نگران شل شدن یا شکستن شیشه ها باشید. بنابراین لازم نیست هزینه ای برای ترمیم آن بپردازید.

معایب نمای شیشه ای کدامند؟

در مورد نصب کرتین وال مانند هر چیز دیگری، نکات منفی نیز وجود دارد که باید از آنها آگاه باشید. برخی از این موارد عبارتند از:

  • مراقبت بیشتر: نمای شیشه ای به نگهداری و مراقبت نیاز دارند تا بهترین استفاده را از آنها ببرید. این بدان معنی است که تمیز کردن منظم و دوره ای شیشه و گریدهای آلومینیومی ممکن است ضروری باشد.
  • نصب و اجرای سخت: نصب گرید­های حاوی شیشه نسبت به اجرای برخی از نماها سخت تر است. از آنجایی که کرتین وال­ها باید از بیرون وصل شوند، کار تیم ساخت و ساز اغلب در طول دوره نصب به دلیل آب و هوای بد و بارانی با تاخیر مواجه می­شود.
  • ورود نور بیش از حد: در برخی موارد نادر، شیشه ها می­توانند نور بیش از حدی را وارد ملک کنند و باعث حواس پرتی افراد داخل ساختمان شوند. البته با استفاده از تاکتیک­هایی مانند اضافه کردن کفپوش­های تیره تر و دیوارهای داخلی می­توان به کنترل این موضوع کمک کرد.
  • ایجاد لکه روی شیشه ها: در هنگام بارش و یا به دلیل آلودگی هوا روی شیشه های نما لکه و یا آثار دوده ایجاد می­شود. از آنجا که زیبایی این نوع نما در زمان تمیزی شیشه ها جلوه زیادتری دارد، وجود لکه و یا کثیفی شیشه ها ، نیاز به نظافت دوره ای را بالاتر می­برد. البته هزینه ناشی از نظافت دوره ای کرتین وال در قیاس با هزینه نگهداری سایر نماها پایین تر است. در ضمن شیشه شوی های رباتیک در رفع این مشکل تا حد زیادی موثر هستند.

در بیشتر موارد، مزایای نصب کرتین وال در دراز مدت بسیار بیشتر از معایب آن است. اما فقط مطمئن باشید که همه گزینه های خود را سنجیده اید و به دقت در مورد هدف ساختمان و ظاهری که می­خواهید داشته باشید فکر کرده اید.

مراحل نصب کرتین وال چگونه انجام می­شود؟

اگر تصمیم گرفتید که از نصب کرتین وال برای اجرای پروژه خود استفاده کنید، لازم است درباره مراحل نصب این سیستم بدانید. در ادامه نکات مهم در مراحل نصب آنها در ساختار ساختمان بررسی می­شود.

  • مراحل اولیه نصب کرتین وال شامل ایجاد خطوط کنترل و سپس اتصال براکت­های نگهدارنده به سازه اصلی ساختمان می­باشد.
  • ابتدا باید گریدهای آماده شده را بر روی ساختار ساختمان خود نصب نمایید. سپس شیشه های با ابعاد مشخص را با دقت در شکاف آنها جاگذاری کنید.
  • پس از آن می‌توان مولیون‌ها و ترانسوم‌ها را اضافه کرد. مولیون،‌ المان عمودی برای جداسازی قسمت­های عمودی پنجره­های نما است. ترانسوم‌، المان افقی است که جهت تحمل بار و انتقال سنگینی به مولیون استفاده می­شود.
  • در ادامه جهت جلوگیری از ورود رطوبت و گرد و خاک بایستی واشرهای آب‌بندی را اضافه نمود.
  • کارهای نهایی شامل مات کردن، نصب درپوش­های پوشش خارجی و قطعات فلزی بایستی در محیط تکمیل شود.
  • جهت نصب کرتین وال لازم است از نیروهای متخصص و ماهر در نصب نمای شیشه ای، استفاده نمایید.
نصب کرتین وال

مراجع:

لیست منابع:

منبع یک

منبع دو