فهرست مطالب

اجرای نرده شیشه ای

فهرست مطالب

شیشه یکی از المان های محبوب در امر ساختمان سازی است که می تواند زیبایی ساختمان ها را تامین کرده و باعث ایجاد فضایی مدرن در ساختمان های مختلف شود. شیشه های ساختمانی که معمولا به صورت سکوریت قابل استفاده اند را می توان در فضاهای مختلفی مورد استفاده قرار داد. یکی از کاربردهای شیشه ها، نرده های شیشه ای است که جایگزین نرده های قدیمی موجود در معماری شده اند. اجرای نرده شیشه ای در هر مکانی، می تواند باعث زیبایی آن فضا شود و ظاهر آن فضا را دگرگون کند.

نرده شیشه ای چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم در مورد اجرای نرده شیشه ای صحبت کنیم، اجازه دهید تا در مورد خصوصیات این نرده ها و جزئیات آن ها حرف بزنیم. نرده شیشه ای، یکی از انواع کاربردهای شیشه در ساختمان ها است که می تواند جایگزین نرده های فلزی و قدیمی موجود در بازار شود. نرده های شیشه ای از چندین متریال اصلی به نام شیشه، اتصالات و همچنین فریم تشکیل شده اند. این نرده ها می توانند در هر فضایی که نیاز به ایجاد ایمنی است، مورد استفاده قرار گیرند.

نرده های شیشه ای دارای تنوع زیادی هستند و می توانند به صورت فریم دار و یا فریم لس طراحی شوند. امکان استفاده از این نرده ها در هر ساختمانی از جمله ساختمان های اداری، مسکونی و تجاری وجود دارد. این نرده ها مورد تایید آیین نامه نظام مهندسی ساختمان نیز می باشند. از این رو استفاده از آن ها برای هر محیطی با رعایت قوانین نظام مهندسی، امکان پذیر است.

کاربردهای نرده شیشه ای

نرده شیشه ای را می توان برای هر فضایی که نیاز به تامین امنیت است، مورد استفاده قرار داد. کاربردهای نرده شیشه ای در محیط های مختلف و ساختمان ها بسیار متفاوت بوده و نمی توان هیچ محدودیتی برای آن قائل شد. حتی امکان استفاده از این نرده ها برای زیباسازی ساختمان نیز وجود دارد. به طور کلی، نرده های شیشه ای را می توان برای محیط های زیر مورد استفاده قرار داد:

  • نرده شیشه ای برای راه پله

به منظور حفظ ایمنی افراد در هنگام بالا و پایین رفتن از راه پله ها، می توان اقدام به اجرای نرده شیشه ای در راه پله ها نمود. در این صورت یک فضای مدرن و زیبا در راه پله ها به وجود می آید.

  • نرده شیشه ای برای استخر

به منظور ایجاد حصار در اطراف استخر جهت جلوگیری از پرتاب شدن افراد به داخل آن، نیاز به استفاده از نرده های شیشه ای است. نرده های شیشه ای به دلیل اینکه می توانند امکان مشاهده آب استخر را بدهند، روی زیبایی فضا تاثیر منفی نخواهند گذاشت.

  • نرده شیشه ای برای روف گاردن

روف گاردن فضایی جذاب در ساختمان های مسکونی است که البته نیاز به ایمنی بالایی نیز دارد. برای حفظ ایمنی افراد حاضر در روف گاردن به ویژه کودکان، می توان از نرده های شیشه ای با ارتفاع مناسب در اطراف پشت بام استفاده کرد.

  • نرده شیشه ای برای تراس و بالکن

تراس و بالکن فضاهایی خطرناک و در عین حال زیبا هستند که وجود آن ها در آپارتمان های امروزی ضروری است. برای به وجود آمدن امکان ورود نور به داخل تراس و بالکن و همچنین افزایش امنیت در بالکن ها، می توان اقدام به اجرای نرده های شیشه ای در آن ها نمود. ارتفاع نرده های شیشه ای که برای تراس و بالکن مورد استفاده قرار می گیرند نیز می تواند متفاوت باشد.

مزایای اجرای نرده های شیشه ای

به منظور اجرای نرده های شیشه ای، ابتدا لازم است که کاربرد این نرده ها در فضا مشخص شود. امکان ایجاد تغییرات ظاهری و ابعادی برای نرده های شیشه ای وجود دارد؛ اما این نرده ها باید از حداقل های استاندارد لازم برخوردار باشند. اجرای نرده های شیشه ای می تواند مزایای زیادی را به همراه داشته باشد. از ورود نور به داخل یک فضا بگیرید تا ایجاد حس زیبایی شناسی در یک محیط. از جمله مزایای استفاده از نرده های شیشه ای می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایجاد استحکام و ایمنی بالا برای نرده های شیشه ای
  • امکان ساخت نرده های شیشه ای در رنگ ها و مدل های متنوع
  • مقاومت بالای نرده های شیشه ای در برابر نور خورشید، باد و باران
  • امکان نصب ساده و آسان نرده های شیشه ای
  • امکان ایجاد پارتیشن بندی زیبا با هدف انتقال نور طبیعی در داخل محیط
  • امکان نظافت آسان نرده های شیشه ای
  • مقاومت بالا در برابر تغییر رنگ و شکل

اجرای نرده شیشه ای سکوریت

کی از انواع شیشه هایی که می توان برای اجرای نرده شیشه ای مورد استفاده قرار گیرد، سکوریت است. سکوریت ها در واقع همان شیشه های خامی هستند که در درجه حرارت بالا پخته شده اند و مقاومت آن ها بسیار افزایش پیدا کرده است. این شیشه ها به دلیل داشتن مقاومت بالا در برابر شکنندگی، به عنوان شیشه های نشکن نیز شناخته می شوند. نرده شیشه ای سکوریت با کمک شیشه های سکوریت 8 الی 12 میلی متر ساخته می شود. این نرده ها می توانند با فریم های آلومینیومی و استیل ساخته شوند و یا اینکه فریم لس باشند. مقاومت نرده های شیشه ای سکوریت در برابر ضربه و شکنندگی، باعث شده تا این نرده ها بتوانند در هر محیطی مورد استفاده قرار گیرند.

اجرای نرده شیشه ای لمینت

شیشه لمینت یکی دیگر از انواع شیشه هایی است که می تواند برای اجرای نرده شیشه ای مورد استفاده قرار گیرد. این شیشه ها از دو لایه شیشه سکوریت تشکیل شده اند. از این رو مقاومت بالایی در برابر ضربه و شکنندگی دارند. برای ساخت شیشه لمینت جهت اجرا در نرده های شیشه ای، لازم است که دو شیشه سکوریت با ضخامت 5، 8 یا 10 روی همدیگر قرار گیرند. سپس می توان این شیشه مقاوم را که ضخامت بین 10 تا 20 میلی متر دارد برای ساخت نرده های شیشه ای استفاده کرد. هندریل های استفاده شده برای نرده های شیشه ای شامل استیل و آلومینیوم هستند. همچنین در برخی از مواقع امکان استفاده از فریم های چوبی نیز وجود دارد.

اجرای نرده شیشه ای فریم لس

نرده شیشه ای فریم لس به دلیل داشتن قیمت مناسب و زیبایی فوق العاده، به عنوان یکی از محبوب ترین نرده های شیشه ای موجود در بازار شناخته می شود. اجرای نرده شیشه ای فریم لس، با مقاومت بالا امکان پذیر است. معمولا از شیشه هایی برای اجرای نرده شیشه ای فریم لس استفاده می شود که ضخامت بالاتری دارند.

از این رو این ضخامت بالای شیشه ای، عدم وجود فریم را برای نرده های شیشه ای جبران می کنند. برای اجرای نرده شیشه ای فریم لس، حتما باید از اتصالات مناسب استفاده کرد؛ اما دیگر فریمی برای این نرده ها وجود ندارند. از این رو ظاهر نرده های شیشه ای فریم لس بسیار جذاب بوده و می توان آن ها را برای هر محیطی مورد استفاده قرار داد.

اجرای نرده شیشه ای فیکس پوینت

یکی از روش های اجرای نرده شیشه ای که بسیار محبوب هم هست، فیکس پوینت است. فیکس پوینت ها در واقع اتصالات نقطه ای هستند که می توانند به نرده های شیشه ای متصل شوند و آن را در جای خود تثبیت کنند. اتصالات فیکس پوینت با سوراخ کاری شیشه ای در بخش مورد نظر نصب خواهند شد. قطعات فیکس پوینت باید به بدنه شیشه و محل مورد نظر نصب شوند تا امنیت و مقاومت کافی برای نرده های شیشه ای به وجود بیاید. معمولا فیکس پوینت ها روی سطوح بتنی نصب می شوند و ایمنی کافی را برای نرده های شیشه ای به وجود خواهند آورد. امکان استفاده از شیشه سکوریت تک لایه 10 میل و شیشه های لمینت دو لایه 5 میل، 8 میل و … برای ساخت این نرده های شیشه ای و اجرای آن ها وجود دارد.

نرده شیشه ای پایه اسپیگات

نرده شیشه ای پایه اسپیگات یا اسپیگوت، یکی از روش های اجرای نرده شیشه ای است که می تواند علاوه بر داشتن زیبایی فوق العاده، ایمنی نرده ها را چندین برابر کند. نرده های شیشه ای اسپیگات از پایه های نگهدارنده از جنس فولاد، آلومینیوم و استیل ساخته شده اند. این پایه ها بر اساس نظر مشتری می توانند با ظاهر مربع و دایره ساخته شوند. این نوع نرده شیشه ای با اتصالات روکار اجرا می شود. از این رو اجرای آن بسیار سریع بوده و می تواند مزایای زیادی را به همراه داشته باشد. با توجه به اینکه یک فضای خالی در زیر نرده های شیشه ای پایه اسپیگات وجود دارد، آن ها برای فضاهایی که نیاز به عبور آب می باشد، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. به طور مثال، یکی از کاربردهای اصلی نرده های شیشه ای پایه اسپیگات، استفاده از آن ها در استخرها است.

قیمت اجرای انواع نرده شیشه ای در ساختمان

یکی از سوالات رایجی که از سوی کارفرمایان پروژه های ساختمانی برای اجرای نرده شیشه ای پرسیده می شود، قیمت آن است.

نرده های شیشه ای به واسطه اینکه با شیشه و متریال فلزی محدودی ساخته می شوند، جزء روش های ارزان قیمت برای ایجاد جان پناه و ایمنی در بخش های مختلف ساختمان ها هستند.

از این رو برای محیط هایی که نیاز به استفاده از نرده های مقاوم، زیبا و در عین حال ارزان قیمت است؛ این نرده ها بهترین گزینه محسوب می شوند. به خصوص اینکه نرده های شیشه ای به دلیل اینکه از شیشه های سرتاسری ساخته می شوند، می توانند تاثیر زیادی روی امنیت یک فضا داشته باشند.

قیمت اجرای نرده شیشه ای در ساختمان بر اساس عوامل بسیار متنوعی محاسبه می شود که درک آن ها برای شما خالی از لطف نیست. در درجه اول نوع شیشه و متریال های استفاده شده، تاثیر زیادی روی هزینه های اجرای نرده های شیشه ای دارند.

از این رو نرده های شیشه ای فریم لس به دلیل نداشتن فریم استیل یا آلومینیومی قیمت ارزان تری نسبت به نوع فریم دار خود دارند.

در هر صورت اگر قصد اجرای نرده شیشه ای در ساختمان را دارید، می بایست ابتدا متراژ نرده شیشه ای را مشخص کنید. چون قیمت این نرده ها بر اساس متراژ آن ها محاسبه می شود. سپس می توانید با توجه به نوع اتصالات و نوع شیشه ای که قرار است برای نرده های شیشه ای مورد استفاده قرار گیرند، هزینه را از سوی فروشندگان این نرده های شیشه ای استعلام بگیرید.

سخن آخر

در این مقاله در مورد اجرای نرده شیشه ای و مزایای آن صحبت کردیم. با وجود فراهم شدن امکان اجرای نرده های شیشه ای با روش های مختلف، می توان این روش ایمن سازی ساختمان ها را به عنوان بهترین روش شناخت. با این حال باید به نکات ایمنی و استانداردهای لازم برای اجرای این نرده ها توجه داشت. برای اطمینان از اینکه کدام روش برای اجرای نرده شیشه ای در پروژه شما مناسب تر است و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ایستاوین در تماس باشید.