فهرست مطالب

نمای لوور چیست؟

فهرست مطالب

اینکه نمای لوور چیست؟ شاید سوال افراد زیادی باشد که با این نوع نما آشنایی چندانی ندارند. در یک تعریف کلی از نمای لوور چیست؟ باید گفت که این نما، شبیه یک سایبان عمل می کند و با اجرای آن به راحتی می توان از ورود نور خورشید به فضای داخلی ساختمان جلوگیری کرد. در واقع این نما از پره ها و قطعاتی تشکیل شده است. یکی از ویژگیهای این نما جذابیت فوق العاده آن است. نمای لوور از جمله نماهای مدرن محسوب می شود و بیشتر در ساختمان هایی اجرا می شود که، به زیبایی و لوکس بودن نمای خود اهمیت می دهند. در طراحی و اجرای این نمای باشکوه رعایت نکاتی الزامی است. این نکات شامل این موارد است.

– یکی از این نکات توجه به شرایط جوی منطقه، مانند بارانی بودن و یا گرم بودن است. در واقع متریال انتخاب شده باید با شرایط اقلیمی سازگار باشد.

– یکی دیگر از این موارد وزن لوور است. باید لووری انتخاب شود که وزن زیادی روی ساختمان تحمیل نکند. همچنین با اجرای نمای لوور، ساختمان باید امنیت بیشتری پیدا کند.

در ادامه این مطلب به معرفی کامل نمای لوور و تمام جزئیات مربوط به این نما خواهیم پرداخت.

ویژگیهای بارز و منحصر بفرد این نما

 بعضی از ساختمانها به دلیل قرار گیری موقعیتی که دارند، در تمام طول روز در مقابل تابش نور خورشید قرار می گیرند. در اینگونه ساختمانها، انتخاب نمای لوور یک انتخاب درست و اصولی محسوب می شود. از نظر ظاهر این نما از نوارهای عمودی یا افقی تشکیل شده است. ویژگیهای این نما شامل موارد زیر است.

– امروزه در کشورهای پیشرفته در بیشتر ساختمانها از این نوع نما استفاده می شود. دلیل این استقبال از نمای لوور نیز این است که این نما تاثیر زیادی در کاهش مصرف انرژی داخلی ساختمان دارد. به عنوان مثال چنانچه جلوی تابش نور خورشید به داخل ساختمان در فصل گرما گرفته شود، نیاز کمتری به استفاده از وسایل برودتی است. این مسئله خود سبب کاهش مصرف انرژی می شود. میزان کاهش مصرف انرژی در ساختمان هایی که این نما را انتخاب می کنند در حدود 30 درصد است.

– از دیگر ویژگیهای مهم این نما کاهش دید نمای داخل ساختمان است. در نماهای شیشه ای که امکان دید نمای داخلی ساختمان از بیرون وجود دارد، با اجرای نمای لوور این دید از بین میرود. البته این به معنی تاریک شدن ساختمان نیست. در این مورد ذکر این نکته الزامی است که نوع قرار گیری پره ها به نحوی است که، به هیچ عنوان اجرای این نما سبب تاریکی فضای داخلی ساختمان نمی شود.

– از دیگر ویژگیها و مزایای نمای لوور این است که در هر نوع شرایط آب و هوایی ممانعتی جهت اجرای این نما وجود ندارد. چون امکان اجرای این نما با متریال های مختلف وجود دارد.

علاوه بر مزیتی که به آن اشاره شد، یکی دیگر از دلایلی که سبب استقبال از این نما شده است، ویژگی عایق بودن آن است. در محیط های صنعتی و کارخانه ها از این نوع نما به منظور کاهش صدای محیط استفاده می شود. به عبارت دیگر این نما یک نوع عایق صوتی برای اینگونه مکانها محسوب می شود.

اکنون که تا حدودی به پاسخ سوال نمای لوور چیست؟ رسیدیم به معرفی جزئیات این نما و انواع آن خواهیم پرداخت. البته مزیت هایی که در پاسخ سوال نمای لوور چیست؟ مطرح شد زمانی وجود دارد که مرحله اجرا و نصب این نما به صورت یک اجرای بدون نقص صورت بگیرد.

معرفی انواع نمای لوور از نظر ظاهر و متریالی که در ساخت این نما به کار میرود

در ادامه پاسخ به سوال نمای لوور چیست؟ لازم به ذکر است که این نما از نظر متریالی که در ساخت آن به کار میرود و از نظر ظاهر متنوع است. این تنوع، امکان انتخاب متریال و طرح را به کاربر با توجه به بودجه و نوع سبک مورد نظرش می دهد. این انواع مختلف از نظر متریال شامل چوبی، کامپوزیت و آلومینیومی است. از نظر شکل ظاهر نیز در چند نوع مربعی، مستطیلی، دوک و z طراحی می شود. در ادامه به صورت جامع به سوال نمای لوور چیست؟ خواهیم پرداخت.

معرفی متریال هایی که در نمای لوور به کار میرود

چوب: یکی از متریال هایی که در ساخت و طراحی نمای لوور استفاده می شود چوب است. از این متریال معمولا برای پوشش پنجره در ساختمانهای مدرن استفاده می شود. یکی از ویژگیهای این متریال این است که امکان خلق طراحی هایی شیک توسط آن وجود دارد. همچنین این متریال یک متریال لوکس و گران قیمت محسوب می شود. اگر به دنبال یک نمای لوکس و خارق العاده هستید، انتخاب نمای لوور چوبی یک انتخاب فوق العاده است.

کامپوزیت: این متریال نیز طرفداران خاص خود را دارد. در واقع با استفاده از کامپوزیت می توان نماهایی با رنگ های متنوع اجرا کرد. همچنین یکی از متریال های با صرفه محسوب می شود. معمولا نماهایی که به صورت ثابت طراحی می شوند از این متریال در ساخت آنها استفاده می شود.

آلومینیوم: متریال آلومینیوم یکی از متریال های پرطرفدار در اجرای انواع نمای لوور است. دلیل این میزان استقبال سازندگان، از متریال آلومینیوم مزیت های آن در مقایسه با سایر متریال ها است. این مزیت ها شامل این موارد است.

– یکی از مزیت های چشمگیر متریال آلومینیوم در اجرای نمای لوور وزن آن است. در واقع با اجرای نمای آلومینیومی به دلیل سبک بودن این متریال، بار زیادی به ساختمان تحمیل نمی شود.

– همچنین متریال آلومینیوم مقاومت فوق العاده و چشمگیری در برابر شرایط آب و هوایی متنوع دارد.

– از دیگر ویژگیهای متریال آلومینیوم فرم پذیری نوارهای آن است. این فرم پذیری امکان سفارش طرح و رنگ دلخواه را به کاربر می دهد.

طرح ها و ساختار این نما

اکنون در ادامه نمای لوور چیست؟ بهتر است به معرفی شکل ظاهری این نما بپردازیم.

 شکل مستطیل: یکی از اشکالی که در اجرای نمای لوور و با نوارهای عمودی و افقی اجرا می شود، اجرای نما با شکل مستطیل است. شکل این نما به صورت پره های ضخیم و پهن است.

نمای z شکل: امکان اجرای این نما با انواع متریالی که به آنها اشاره شد وجود دارد. اما بیشتر سفارش ها طبق خواسته کاربران و سازندگان، با آلومینیوم صورت می گیرد. همانطور که از نام این طرح مشخص است ساختار این نما یک حالت شکسته دارد.

نمای دوک شکل: طرح نمای دوک شکل، از طرحهای محبوب نمای لوور محسوب می شود. شکل ظاهر این نما به صورت طرحهای بیضی برجسته و تیز است. در اجرای این طرح فقط از متریال آلومینیوم استفاده می شود. قطر ورقه های آلومینیوم در این نما 100 تا 400 میلیمتر و سطح مقطع ورقه ها هم 80 تا 300 میلیمتر است.

چگونگی نصب و اجرای نمای لوور

 نصب و اجرای نمای لوور در دو نوع متحرک و ثابت صورت می گیرد. در نوع متحرک امکان جابجایی پره های نما با توجه به شرایط بیرونی وجود دارد. حرکت پره ها در نمای متحرک از طریق یک ریموت صورت می گیرد. به عنوان مثال می توان جهت قرار گیری پره ها را با توجه به جهت تابش نور خورشید تنظیم کرد و در کل ساعات روز، مانع تابش نور خورشید به فضای داخل ساختمان شد. لوور متحرک چون دارای اتصالات مخصوصی است هزینه بالایی نیز دارد. در اجرای این نوع نما از متریال های آلومینیوم و کامپوزیت بیشتر استفاده می شود.

در اجرای نمای لوور ثابت نیز معمولا از متریال کامپوزیت و آلومینیوم همچنین گاهی اوقات چوب نیز استفاده می شود. چون روش اجرای لوور ثابت هزینه کمتری در مقایسه با نوع متحرک دارد، معمولا از این روش نصب بیشتر استفاده می شود.

چگونگی اجرای نمای لوور بر اساس موقعیت مکانی ساختمان

معمولا انتخاب نوع و طرح نما بر اساس سلیقه کاربر صورت می گیرد. اما در نمای لوور نوع نصب و اجرای نما بهتر است با توجه به محل قرار گیری ساختمان انجام شود. رعایت این نکته در اجرا و نصب، سبب بازدهی بیشتر نما می شود و انتظاراتی را که از یک نمای لوور دارید کاملا برطرف می شود. این انتخاب به این صورت است که در ساختمان هایی که دارای نمایی شرقی یا غربی هستند لوورها به صورت عمودی و روی پنجره ها نصب می شوند. در نماهای جنوبی نیز نحوه نصب لوورها به صورت افقی انجام می شود. دلیل این نوع نصب در نماهای متفاوت این است که دید داخلی ساختمان محدود نشود.

همانطور که ملاحظه کردید نوع اجرای کار و چگونگی نصب لوورها در کیفیت کار بسیار موثر است. به همین دلیل بهتر است کار اجرای این نما توسط یک تیم تخصصی در این زمینه انجام شود. تیم حرفه ای ایستاوین تمام این مراحل را توسط مهندسان این حوزه انجام می دهد.

محاسبه هزینه اجرای نمای لوور

اکنون که به سوال نمای لوور چیست؟ پاسخ داده شد ممکن است که مایل به اجرای این نوع نما شده باشید. در صورت تمایل به اجرای این نما بهتر است که با معتبرترین تیم اجرایی این نوع نما و چگونگی، محاسبه هزینه آن نیز آشنا شوید. عوامل مختلفی که در محاسبه هزینه این نما موثر هستند، شامل مواردی است که در ادامه به آنها اشاره می شود.

 این عوامل شامل وسعت نما، ارتفاع ساختمان، نوع متریال نما، کیفیت آن و همچنین شرکتی که کار اجرای نما را به عهده می گیرد. اهمیت شرکت به این دلیل است که، چون بعضی از شرکت ها به منظور کاهش هزینه ها کیفیت قطعات و کیفیت اجرای کار را کاهش می دهند. به منظور کاهش هزینه ها و البته اجرای یک نمای با شکوه و بدون نقص بهتر است به شرکت های معتبر در این زمینه مراجعه نمایید. یکی از این شرکت های معتبر شرکت ایستاوین است.

چرا شرکت ایستاوین

بعد از پرداختن به اینکه نمای لوور چیست؟ بهتر است به معرفی شرکتی پرداخته شود که در زمینه طراحی و اجرای انواع این نما دارای سالها تجربه است. در واقع این شرکت در تمام مراحل خود از جمله طراحی و اجرا، از افراد با تجربه و حرفه ای استفاده می کند. از جمله افتخارات این شرکت انجام پروژه های شرکت های معتبر در ایران است. در واقع رزومه کاری این شرکت، یک دلیل محکم برای ثابت کردن کیفیت کارهای این شرکت محسوب می شود. دلیل کیفیت فوق العاده کارهای شرکت ایستاوین به کار بردن مواد اولیه مرغوب و با کیفیت، همچنین وجود یک تیم حرفه ای در کار طراحی و اجرا است. علاوه بر این خدمات پس از فروش بی نظیر و پشتیبانی شرکت ایستاوین، سبب ترغیب بیشتر افراد جهت سپردن اجرای پروژه های ساختمانی به این تیم منحصر بفرد شده است.