فهرست مطالب

قیمت پنجره پی وی سی

فهرست مطالب

استفاده از درب و پنجره های مختلف در ساختمان ها، یک اجبار است. به هر حال هر ساختمان بزرگ و کوچکی نیاز به تعداد مشخصی درب و پنجره دارد و می توان بر اساس نیاز هر ساختمان، اقدام به خرید پنجره های پی وی سی و نصب آن ها در این ساختمان ها کرد. پنجره پی وی سی به دلیل برتری هایی که نسبت به پنجره های گران قیمت آلومینیومی موجود در بازار دارد، توانسته به عنوان یک جایگزین برای این محصولات انتخاب شود. مهم ترین مزیت و برتری این پنجره ها قیمت مناسب آن ها نسبت به سایر پنجره های آلومینیومی است. با این حال باز هم باید به این نکته توجه داشت که قیمت پنجره پی وی سی تحت تاثیر عوامل متنوعی بوده و لازم است که در هنگام خرید به این عوامل توجه داشته باشید. از این رو اگر یکی از معیارهای اصلی شما برای خرید این پنجره ها، قیمت است؛ این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

پنجره پی وی سی چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم در مورد قیمت پنجره پی وی سی صحبت کنیم، در ابتدا باید مقدمه ای در مورد این پنجره های ساختمانی داشته باشیم. پنجره پی وی سی از دو بخش فریم و شیشه تشکیل شده است که بخش فریم آن از جنس PVC بوده و بخش شیشه ای آن نیز مطابق با پنجره های دیگر موجود در بازار می باشد. فریم پی وی سی این پنجره ها در واقع نوعی پلاستیک است که مقاومت بالایی در برابر شرایط جوی و رطوبت دارد. به همین خاطر می توان این پنجره ها را در محیط های مرطوب مورد استفاده قرار داد.

پنجره پی وی سی به دلیل داشتن فریم پلاستیکی، می تواند با تنوع رنگ و مدل های مختلفی در بازار تولید شود و برای هر ساختمانی مورد استفاده قرار گیرد. تنوع در مدل های این پنجره از نظر نحوه باز و بسته شدن، رنگ بندی و جزئیات ظاهری بسیار بالا است و می توان بر اساس سبک دکوراسیون پروژه ساختمانی، از این پنجره ها استفاده کرد.

تفاوت پنجره پی وی سی و آلومینیومی

پنجره پی وی سی و آلومینیومی دو نمونه از پنجره های ساختمانی محبوب هستند. تفاوت اصلی این دو پنجره در فریم به کار رفته برای آن ها است. همانطور که از نام این دو محصول مشخص است، پنجره پی وی سی دارای فریم پلاستیکی به نام پلی وینیل کلراید بوده و می تواند مقاومت بالایی در برابر شرایط مختلف داشته باشد. این پلاستیک ضد آب و عایق بوده و حساسیت زیادی در برابر شرایط جوی ندارد. سبک وزن بودن پنجره پی وی سی نسبت به پنجره های آلومینیومی، یکی از دلایل محبوبیت آن محسوب می شود.

تفاوت دیگر پنجره ی آلومینیومی و پی وی سی قیمت است. قیمت آلومینیوم به دلیل ماهیت فلزی نسبتا بالا بوده و البته نوسانات زیادی نیز دارد. همین موضوع باعث شده تا قیمت پنجره آلومینیومی نسبت به پنجره پی وی سی بالا باشد. بنابراین، می توان با توجه به برتری های پنجره پی وی سی، از آن برای اجرا در ساختمان های بزرگ استفاده کرد.

قیمت پنجره پی وی سی

قیمت پنجره پی وی سی تحت تاثیر عوامل بسیار متنوعی است که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم. اما آن چیزی که در این مورد واضح و مبرهن است، مناسب بودن قیمت پنجره های پی وی سی نسبت به سایر پنجره های موجود در بازار می باشد. این موضوع انتخاب این پنجره ها را برای پروژه های ساختمانی بزرگ مقرون به صرفه تر کرده است.

با این حال اگر به فروشگاه ها و مراکز فروش پنجره پی وی سی مراجعه کرده باشید، شاهد تنوع بالای قیمت آن ها در این محصولات هستید. چرا که عوامل زیادی روی قیمت گذاری پنجره های PVC تاثیرگذارند. کیفیت فریم، ابعاد پنجره، ظاهر و نوع آن از جمله عوامل موثر روی قیمت پنجره های پی وی سی می باشند.

عوامل موثر بر روی قیمت پنجره پی وی سی

یکی از دلایل اصلی افراد برای خرید پنجره پی وی سی، مناسب بودن قیمت آن به دلیل عدم به کار رفتن فلز در فریم این پنجره ها است. انعطاف پذیری پی وی سی برای ساخت پنجره های متنوع تک جداره، دو جداره و سه جداره باعث شده تا بتوان این محصولات را در مدل های مختلفی خریداری و در ساختمان ها اجرا کرد. بنابراین، ظاهر، ابعاد و معیارهای مختلفی روی قیمت پنجره یو پی سی تاثیر می گذارند که در ادامه مقاله به آن ها اشاره می کنیم.

·       ابعاد پنجره

یکی از عوامل موثر بر روی قیمت پنجره پی وی سی ابعاد پنجره است. این پنجره ها بر اساس ابعادی که دارند قیمت گذاری می شوند. از این رو مشتریان باید حتما در هنگام استعلام قیمت پنجره ها، ابعاد دقیق درب و پنجره های پی وی سی را مشخص کنند. سپس با تماس با شرکت های تولید کننده این پنجره ها و اعلام ابعاد مد نظر پنجره، می توان قیمت را دریافت کرد. البته باید توجه داشت که علاوه بر ابعاد پنجره، ظاهر و نوع فریم به کار رفته در این پنجره ها نیز بسیار اهمیت دارد و باید به این عوامل موثر روی قیمت پنجره پی وی سی نیز توجه کرد.

·       تعداد لنگه های پنجره

پنجره های پی وی سی به دلیل امکان ساخت با تنوع بالا، می توانند در تعداد لنگه های مختلفی تولید شوند. منظور از لنگه ها، تعداد فریم هایی اند که در دور یک شیشه به کار رفته اند. معمولا نحوه باز شدن لنگه های پنجره های چند لنگه به گونه ای است که می توان بخشی از پنجره را باز کرد و مابقی بخش ها ثابت هستند. هر چقدر تعداد لنگه های پنجره بیشتر باشد، میزان فریم پی وی سی به کار رفته نیز افزایش پیدا می کند. از این رو قیمت پنجره پی وی سی تاثیر بسیار زیادی از تعداد لنگه های آن می گیرد.

·       تعداد بازشوهای پنجره

نحوه و تعداد بازشوهای پنجره می تواند روی قیمت پنجره پی وی سی تاثیر بسیار زیادی داشته باشد. معمولا برای پنجره های سه لنگه از یک درب بازشو استفاده می شود. ولی در صورتی که تعداد لنگه ها از 4 عدد بیشتر شود، می توان از دو بازشو برای پنجره استفاده کرد. هر چقدر تعداد بازشوهای پنجره پی وی سی بیشتر باشد، قیمت این پنجره ها نیز بالاتر می رود. دلیل این موضوع افزایش میزان فریم به کار رفته و همچنین سایر تجهیزات مانند دسته و قفل های فلزی هستند.

·       وجود یا عدم وجود کتیبه

طراحی کتیبه در پنجره های ساختمانی، روشی است که عموما در پنجره هایی با ارتفاع زیاد کاربرد دارد. با این حال به دلیل اینکه فریم بیشتری برای اجرای کتیبه در پنجره ها مورد نیاز می باشد، قیمت پنجره پی وی سی با وجود کتیبه بالاتر از پنجره های پی وی سی بدون کتیبه است.

·       تعداد جداره های شیشه پنجره

در سال های اخیر پیشرفت های بسیاری در زمینه عایق سازی ساختمان ها انجام شده اند که یکی از آن ها به کار بردن پنجره های دو جداره و سه جداره برای جلوگیری از هدررفت انرژی است. قیمت پنجره پی وی سی تک جداره متفاوت از قیمت پنجره PVC دوجداره و سه جداره است. اگرچه فریم این پنجره ها یکسان است، اما به دلیل تفاوت قیمت شیشه های به کار رفته، قیمت این پنجره ها نیز متفاوت خواهد بود. بدیهی است که هر چقدر تعداد جداره های شیشه بالاتر رود، قیمت آن نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

قیمت پنجره دوجداره پی وی سی

متداول ترین نوع پنجره پی وی سی موجود در بازار، پنجره دو جداره پی وی سی است. این پنجره ها از دو لایه شیشه تشکیل شده اند که در میان آن ها خلاء قرار دارد و باعث عایق سازی این پنجره ها خواهد شد. به همین خاطر در اکثر ساختمان های امروزی به جای استفاده از شیشه های تک جداره، از شیشه های دو جداره استفاده خواهد شد.

قیمت پنجره دو جداره پی وی سی نسبت به قیمت پنجره های تک جداره پی وی سی بالاتر است. دلیل این موضوع هم ساختار شیشه به کار رفته در این پنجره ها می باشد. با این حال با توجه به برتری های زیاد پنجره های دوجداره پی وی سی، توصیه اکید ما به خرید این پنجره ها است و پیشنهاد می شود که به دنبال پنجره های تک جداره نباشید. چون این پنجره ها صوت و حرارت را به خوبی از خود انتقال می دهند.

تفاوت قیمت پنجره یو پی وی سی با پی وی سی

در سال های اخیر کارخانه های تولید کننده پنجره های ساختمانی، به دنبال انتخاب فریم های باکیفیت تر و با قیمت مناسب تر بودند. همین موضوع باعث شده تا پیشرفت های زیادی را در زمینه تولید فریم های غیر فلزی برای پنجره ها شاهد باشیم. پنجره یو پی وی سی، نسل جدیدی از پنجره های ساختمانی است که با ماده ای نسبتا منعطف، اما سخت تر از پی وی سی ساخته می شود. پنجره های یو پی وی سی مقاومت بالایی در برابر حرارت، تغییر رنگ، انتقال صوت و … دارند و برتری آن ها نسبت به پنجره های پی وی سی بیشتر است.

قیمت پنجره یو پی وی سی نسبت به پنجره های یو پی وی سی با میزان فریم مشابه و ظاهر یکسان بیشتر است. دلیل این موضوع هم ترکیبات موجود در فریم این پنجره ها و ویژگی های ساختاری آن ها می باشد. با این حال با وجود برتری هایی که پنجره های UPVC نسبت به پنجره PVC از خود نشان می دهند، شرکت ایستاوین این محصولات را به مشتریان ارائه می کند تا بتوان از حداکثر مزایای پنجره های UPVC در ساختمان ها بهره مند شد.

بهترین قیمت پنجره یو پی وی سی در شرکت ایستاوین

شرکت ایستاوین با بیش از 16 سال سابقه به صورت تخصصی در حوزه تولید درب و پنجره های ساختمانی فعالیت می کند. اگر قیمت پنجره یو پی وی سی برای شما مهم است و می خواهید با بهترین کیفیت این پنجره ها را تهیه کنید، کافیست که از شرکت ایستاوین کمک بگیرید. انواع پنجره یو پی وی سی و پی وی سی با ظاهر متفاوت، نحوه باز شدن متنوع و ساختار با کیفیت در شرکت ایستاوین به فروش می رود. از این رو می توانید برای پروژه های ساختمانی متنوع خودتان اقدام به استفاده از این پنجره های ساختمانی کنید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت پنجره یو پی وی سی و انتخاب بهترین این پنجره ها، می توانید با مشاورین شرکت ایستاوین در ارتباط باشید.